Joggat ur Vasaloppet

Hejsan!
Nu på eftermiddagen så kom farmor förbi och lekte med Alfons, då passade jag på att knyta på mig mina Hoka Speedgoat och begav mig ut på en löptur. 
Den enda planen jag hade med turen var att jag skulle kolla statusen på skidspåren i Bergebo. Så jag tog mig över Dalälven, sprang via Medväga, den långa uppförsbacken till utkiksplatsen och vidare till Bergebo. Stundtals väldigt isigt på sina ställen, så det blev en del trippande i gångfart. Jag kunde även  konstatera att Igeltjärnsvägen i princip bara bestod av en isgata, samt att konstsnöspåret såg riktigt fint ut! På hemvägen sprang jag över Domnarvet, längs med Dalälven och hem. 
En skön och lugn tur, precis vad jag behövde. Benen kändes lite småtrötta mot slutet, men det var längesedan jag sprang också, så det är väl inte alltför konstigt. Fick ihop 90 minuter och 16,6 kilometer. 
Tack för idag!
https://adamsteen.se/

Related Articles

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here