Hej på er. 

Efter jobbet igår så cyklade jag till Alfons dagis för att hämta hem honom. Vi styrde sedan kosan mot lägenheten. Alfons fick då ta mitt lyse på sin ”motoped” och cykla, medan jag gick med Boris. Därefter blev det middag och så mys i soffan med hela gänget:

Idag har jag försökt styra ihop morgonkaoset på bästa sätt. Lyckas ju alltid dra mig några minuter för länge i sängen innan jag går upp. Det är så mysigt att krama Alfons som alltid vaknar upp bredvid mig. Men från uppstigning är det full fart med påklädning, mat till Boris och småspringande till bilen för vidare färd mot dagis. Jobbigt att lämna Alfons, han sa senast idag att han ville vara med mig, farmor och farfar, istället för på dagis. Stackaren. Men det går alltid bra när han väl är där. Nu ser jag inte honom förrän på söndag kväll, tiden går ju dock så fort, så det ska nog gå bra även denna gång! Jag har även lämnat iväg Boris till sina hundvakter. Så nu blir det lugnt i lägenheten några dagar. Skönt det också. 
Efter jobbet idag så ska jag beta av ett pass på Skierg + löpband. Blir väl återigen en ångestfylld och jobbig historia. Men det krävs ju för att få resultat. 
https://adamsteen.se/

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here