Kom igen nu

 
Givetvis värker axeln än. Det är som att hela övre delen av ryggen värker, plus lite i nacken och även ner i underarmen. Detta kommer ju bli spännande… Jag har fått en tid för behandling idag klockan elva, men jag ska vara med DSA på löpdistans från klockan 08,30, så jag får bryta av löpningen med lite behandling och sedan fortsätta mitt pass till fyra timmar. Hade behövt köra TRX också, men vet inte om jag fixar det med min onda axel?! Har fan inte någon riktig motivation heller, så vi får se var allt detta slutar. Kanske händer att jag lägger av nu ändå.. 
https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here