TRX-styrka i ”hemmagymet”

Tjena!

Avslutat denna vecka rent träningsmässigt idag. Aset till träningsvecka landade på 28 h 20 min och 632,1 kilometer. En kilometermängd som visserligen var en aning dopad av gårdagens rejäla cykelpass! Men årets största vecka är ett faktum! Enligt pulsklockan så hade jag igår tränat 92 timmar de senaste 30 dagarna och enligt min träningsdagbok så har jag dundrat in 43 h 55 min på de två senaste veckorna!

Dagens träning blev det ena av mina två TRX-styrkepass + mitt explosiva styrkepass. En lagom dos träning idag, kände mig en aning seg från gårdagen. Inte så konstigt kanske..

Smyger iväg på veckans första löppass

Efter styrkan så körde jag 35 minuter, 8,52 kilometer (4,07 min/km) löpning. Planen med löpningen var att snitta sub 5 per kilometer. Men det kände helt okej och farten var för mig rätt så hög. Så det blev en löptur i stegrande fart med 4,20 min/km på den första halvan och 3,55 på den andra. Inte kattpiss det heller. Här är kilometer-splittarna:

För att vara en halvfet och låghalt småbarnspappa med 30 mil cykling i benen så var detta ett bra besked för löpningen, speciellt med tanke på att intensiteten låg på AI i början och sedan AII. Kände inget i hälsenan heller. Jag sprang i mina Hoka Clifton idag, så det hade funnits mer att hämta på en snabbare sko dessutom.

Nu ska jag dra till sommarstugan och ikväll väntar konsert på parken i Dala-Floda med en stor förebild för mig: Gustaf Norén!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here