17 h – 317 km stak på fyra dagar

Äntligen barüber igen, samt Oakley-brillor för ögonen och Lazer-hjälm för skallen!

Tjena!

Och jag stakar, och jag stakar.

Fyra dagar av fyra möjliga denna veckan. 17 h och 317 kilometer. Lägg där till fyra styrkepass som ger mig tio minuter vardera, men som är betydligt jobbigare än tio minuter konditionsträning. Det sliter, men det är ju något trollbindande med det också, jag kan liksom inte sluta och jag ser hela tiden till att utmana mig på olika sätt. Kanske inte alltid helt optimalt, men bättre än att inte träna alls åtminstone.

Idag ville jag få mig en tur med mer höjdmeter. Inte nog med att det är ständigt motvind (ja, även idag var det uteslutande motvind på ett pass med vändning efter hälften), samt att jag åker på fyror (Swenor 4 idag). Nej, idag fick det bli extra backigt också:

Raka vägen till Sundborn och tillbaka

815 fina höjdmeter på dagens 71 kilometer och fyra timmar (17,7 km/h snittfart)

Kände mig ganska så seg och trött under den första halvan av passet, men lagom till den sista timmen och mina sedvanliga 10 impulser så vaknade jag till liv och jag kände mig därefter pigg.

Under mina pass så brukar jag lyssna på poddar till en början, när jag börjar bli irriterad på de jag lyssnar på så brukar jag växla över till musik. Idag blev fördelningen 2,5 h podd och 1,5 h musik.

Ett fint pass även idag, som avslutades med TRX-styrka. Imorgon är planen att bryta av överkroppsnötandet med ett långpass cykel i trevligt sällskap, kan bli spännande!

Related Articles

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

Åkt Vasaloppet idag

Hej. Då har vi betat av årets trevligaste träningspass: Vasaloppet från start till mål. Jag och Jone körde hela och den gode Ulf Nordström var...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here