17 h – 317 km stak på fyra dagar

Äntligen barüber igen, samt Oakley-brillor för ögonen och Lazer-hjälm för skallen!

Tjena!

Och jag stakar, och jag stakar.

Fyra dagar av fyra möjliga denna veckan. 17 h och 317 kilometer. Lägg där till fyra styrkepass som ger mig tio minuter vardera, men som är betydligt jobbigare än tio minuter konditionsträning. Det sliter, men det är ju något trollbindande med det också, jag kan liksom inte sluta och jag ser hela tiden till att utmana mig på olika sätt. Kanske inte alltid helt optimalt, men bättre än att inte träna alls åtminstone.

Idag ville jag få mig en tur med mer höjdmeter. Inte nog med att det är ständigt motvind (ja, även idag var det uteslutande motvind på ett pass med vändning efter hälften), samt att jag åker på fyror (Swenor 4 idag). Nej, idag fick det bli extra backigt också:

Raka vägen till Sundborn och tillbaka

815 fina höjdmeter på dagens 71 kilometer och fyra timmar (17,7 km/h snittfart)

Kände mig ganska så seg och trött under den första halvan av passet, men lagom till den sista timmen och mina sedvanliga 10 impulser så vaknade jag till liv och jag kände mig därefter pigg.

Under mina pass så brukar jag lyssna på poddar till en början, när jag börjar bli irriterad på de jag lyssnar på så brukar jag växla över till musik. Idag blev fördelningen 2,5 h podd och 1,5 h musik.

Ett fint pass även idag, som avslutades med TRX-styrka. Imorgon är planen att bryta av överkroppsnötandet med ett långpass cykel i trevligt sällskap, kan bli spännande!

Related Articles

Inredningsdetaljer

Hej kära bloggvänner. Jag har aldrig riktigt brytt mig om inredning, inredningsdetaljer eller liknande. Har tidigare mest bara tagit det som funnits till hands, antingen...

Slitsamt på bandet

Hejsan! Ny vecka igen, vad hände med helgen?! Jobbig dag mentalt idag med mycket funderingar och tankar kring livet, ekonomi och så vidare. Fick lönespecifikationen...

Kort skatepass

Hej på er! Det blev en högst spontan partykväll igår i Falun, vilket var trevligt. Därav blev dagens pass lite kortare än tänkt, men vad...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe