13-12-11-10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 min

Då vädret är labilare än undertecknad så verkar jag ha börjat en ny ful ovana denna vecka med att ha en överdel på överkroppen, istället för barüber. Sjuka tider vi lever i!

Idag har ytterligare ett tufft och lite dåraktigt pass avhandlats. Totalt fyra timmar, 80,8 kilometer och 660 höjdmeter. Under denna tid har jag också kört intervaller och när det vankas hårdkörning så har jag som vanligt Elpex III på fötterna.

Även idag så höll jag till på cykelbanan mellan Falun och Borlänge, samt en avstickare mot Valsan. Till skillnad från i måndags så var det idag torra vägbanor, inte ett enda stänk fick jag på mig idag. Det har nog aldrig inträffat tidigare.

Jag vill dunka på med mycket mängd och träning när jag är ledig på sommaren, vilket ni kanske listat ut vid det här laget. Så idag adderade jag ytterligare tre intervaller på ett pass jag annars ofta kör på skiergen; 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 minuter. Ja, ni gissade rätt, de tre extra intervallerna som jag började med var; 13-12-11 minuter. Mellan de tre första hade jag två minuter vila och en minut mellan de resterande.

Här är lite siffror för den nördige:

Det kändes helt okej idag faktiskt, skönt!

Styrkan idag blev bål-/stabstyrka. Det gäller att fokusera på återhämtning nu mellan passen, för som det ser ut blir detta årets tuffaste träningsvecka sett till antal planerade timmar. Vi kämpar på vidare, uppåt, framåt!

Related Articles

Återkomsten™

Tjena! Läs om mina senaste inköp på min andra blogg först! Äntligen, äntligen så har jag tränat. Eller jag har faktiskt tjuvstartat redan innan idag då...

En gång för längesedan så var jag frisk, (inte mentalt dock)

Hej på er. Ny vecka, samma sjukdom. Upp och ned - ned och upp. Då och då har jag nästan börjar känna mig frisk, för...

Detta var inte kul.

Hej på er! Jag har känt mig sjuk sedan måndags eftermiddag när jag gick hem från jobbet en timme tidigare. Därefter har jag varit sjuk...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe