13-12-11-10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 min

Då vädret är labilare än undertecknad så verkar jag ha börjat en ny ful ovana denna vecka med att ha en överdel på överkroppen, istället för barüber. Sjuka tider vi lever i!

Idag har ytterligare ett tufft och lite dåraktigt pass avhandlats. Totalt fyra timmar, 80,8 kilometer och 660 höjdmeter. Under denna tid har jag också kört intervaller och när det vankas hårdkörning så har jag som vanligt Elpex III på fötterna.

Även idag så höll jag till på cykelbanan mellan Falun och Borlänge, samt en avstickare mot Valsan. Till skillnad från i måndags så var det idag torra vägbanor, inte ett enda stänk fick jag på mig idag. Det har nog aldrig inträffat tidigare.

Jag vill dunka på med mycket mängd och träning när jag är ledig på sommaren, vilket ni kanske listat ut vid det här laget. Så idag adderade jag ytterligare tre intervaller på ett pass jag annars ofta kör på skiergen; 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 minuter. Ja, ni gissade rätt, de tre extra intervallerna som jag började med var; 13-12-11 minuter. Mellan de tre första hade jag två minuter vila och en minut mellan de resterande.

Här är lite siffror för den nördige:

Det kändes helt okej idag faktiskt, skönt!

Styrkan idag blev bål-/stabstyrka. Det gäller att fokusera på återhämtning nu mellan passen, för som det ser ut blir detta årets tuffaste träningsvecka sett till antal planerade timmar. Vi kämpar på vidare, uppåt, framåt!

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here