90 minuter fart!

Tja!

Skönt att kliva in i veckan med två vilodagar i ryggen – mindre skönt att kliva ut i dödens regn, återigen.

Helgen spenderades i sommarstugan och igår så skjutsade jag Alfons sant hans mamma till tåget för deras vidare färd på semester till Budapest. Spännande för den lille killen att få se lite annat är Borlänge!

Passet idag blev både långt och ganska tufft. Hade jag varit lite mer morgonpigg och på tårna så hade jag klarat mig undan regnet, men det verkar som att jag ständigt söker mig till misär. Förutom att det gick ganska tungt och blev rejält blött så var det inte så illa idag, det var ganska varmt ute skönt nog.

Jag har fått någon dille på att jaga timmar (något jag ska försöka lägga av med när jobbet börjar) så det blev en lång uppvärmning på dryga timmen, innan följande intervaller:

– 4 x 20 minuter (4 minuter vila mellan intervallerna)

– 2 x (5 x 30”-30”)

Intervallerna kördes längs cykelbanan mellan Falun och Borlänge, samt en avstickare upp emot Valsan. Tungfört rejält i sjöarna som bildades längs vägarna, totala snittfarten på intervallerna idag blev beskedliga 22,8 km/h. Nåväl, det är inte snittfarten som avgör kvaliteten på intervallerna. Pulsen var åtminstone hyfsat hög.

Hela kalaset landade på fyra timmar och 78 kilometer. Fin start på veckan det!

När jag skulle ställa in rullskidor och stavar i förrådet så märkte jag att ena rullskidholken spruckit i plasten, så det fick bli ett byte till nya holkar nu, vilket brukar vara en skön känsla!

Styrkan för dagen blev totalt 300 reps med kettlebell och gummiband, samt såklart excentriska tåhävningar.

Godkväll!

Previous articleTrycksaker
Next articleTungt och långt

Related Articles

Återkomsten™

Tjena! Läs om mina senaste inköp på min andra blogg först! Äntligen, äntligen så har jag tränat. Eller jag har faktiskt tjuvstartat redan innan idag då...

En gång för längesedan så var jag frisk, (inte mentalt dock)

Hej på er. Ny vecka, samma sjukdom. Upp och ned - ned och upp. Då och då har jag nästan börjar känna mig frisk, för...

Detta var inte kul.

Hej på er! Jag har känt mig sjuk sedan måndags eftermiddag när jag gick hem från jobbet en timme tidigare. Därefter har jag varit sjuk...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe