Tungt och långt

Hej på er!

Vi kan börja med det positiva från dagens pass. Enligt prognosen skulle det regna minst 5 millimeter idag, men av någon anledning lyckades jag undkomma regn under hela passet, vid tre tillfällen så fick jag cirka fem regndroppar på mig, utöver det ingenting. Sjukt är bara förnamnet!

Jag har ju klagat på vind och storm en del under de senaste åren. Men idag fick jag uppleva en helt ny nivå av dödens vindar. Det blåste så fruktansvärt mycket att jag fick hålla i handtagen allt jag orkade för att inte stavarna skulle flyga iväg. Det var bland det värsta jag varit med om. Kanske var det på grund av vinden som jag klarade mig från regn? Men frågan är om jag inte hellre tagit regn ändå. Det gick i alla fall fruktansvärt tungt idag. Men det är ju träning det också.

Såhär såg dagens fem timmar och 87,2 kilometer (17,4 km/h snittfart) ut:

Siffrorna är mellantider, en varje timme

Vinden gjorde det som sagt ganska tungt. I övrigt så kändes det helt okej. Eller jag trodde först att jag hade en riktig jävla rövdag där i den nästan ständiga motvinden, men de få stunder vinden var i min rygg så var det ingen större fara på känslan.

Jag åkte idag på mina Elpex 4. De rullar ganska så jämlikt med mina Swenor med samma siffra.

Styrkan för dagen blev strax över 500 repetitioner med gluteus-övningar.

Ha en fin kväll!

Related Articles

Slitsamt på bandet

Hejsan! Ny vecka igen, vad hände med helgen?! Jobbig dag mentalt idag med mycket funderingar och tankar kring livet, ekonomi och så vidare. Fick lönespecifikationen...

Kort skatepass

Hej på er! Det blev en högst spontan partykväll igår i Falun, vilket var trevligt. Därav blev dagens pass lite kortare än tänkt, men vad...

Klassiskt i växlande före

Hej på er! Dagens klassiska pass på skinsskidor uppe i Bergebo började i riktigt sugföre. Ett antal plusgrader och ett tunt lager nysnö uppepå gjorde...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe