Tungt och långt

Hej på er!

Vi kan börja med det positiva från dagens pass. Enligt prognosen skulle det regna minst 5 millimeter idag, men av någon anledning lyckades jag undkomma regn under hela passet, vid tre tillfällen så fick jag cirka fem regndroppar på mig, utöver det ingenting. Sjukt är bara förnamnet!

Jag har ju klagat på vind och storm en del under de senaste åren. Men idag fick jag uppleva en helt ny nivå av dödens vindar. Det blåste så fruktansvärt mycket att jag fick hålla i handtagen allt jag orkade för att inte stavarna skulle flyga iväg. Det var bland det värsta jag varit med om. Kanske var det på grund av vinden som jag klarade mig från regn? Men frågan är om jag inte hellre tagit regn ändå. Det gick i alla fall fruktansvärt tungt idag. Men det är ju träning det också.

Såhär såg dagens fem timmar och 87,2 kilometer (17,4 km/h snittfart) ut:

Siffrorna är mellantider, en varje timme

Vinden gjorde det som sagt ganska tungt. I övrigt så kändes det helt okej. Eller jag trodde först att jag hade en riktig jävla rövdag där i den nästan ständiga motvinden, men de få stunder vinden var i min rygg så var det ingen större fara på känslan.

Jag åkte idag på mina Elpex 4. De rullar ganska så jämlikt med mina Swenor med samma siffra.

Styrkan för dagen blev strax över 500 repetitioner med gluteus-övningar.

Ha en fin kväll!

Related Articles

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

”Långpass-intervaller” på löpbandet

Tjena! Imorgon kväll klockan 21:00 är planen att sända live på Youtube, häng med, ställ frågor och umgås! Ja, då har jag inte mycket kvar till...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here