Kvälls-vasan

Godkväll, eller natt!

Offra en sekund och klicka dig in på min youtube-kanal för att prenumerera på min kanal. Så jag får motivation till att fortsätta med dessa dårskaper! Vill så gärna nå 1k prenumeranter, jag har nu uppnått 92,8% av målet. Tack för hjälpen!

Dag tre av fem avklarad med +5h träning. Sent igen, jag vet. Men vem ska döma mig för det egentligen och vem bryr sig. Jag gör ju som jag vill, jag är vuxen(?), ingen tid att passa och barnfri. Bättre att träningen blir av åtminstone. Troligen är det jag själv som dömer hårdast.

Idag blev det ett Vasalopp och mer därtill, stakning. Jag körde i stora drag min ”vanliga” vända runt Runn och Vikasjön, med en skarv i Falun där jag bland annat tog ett varv runt rullskidbanan på Lugnet, samt rundade Ingarvet.

Kroppen kändes skapligt bra hela vägen under de 5 h 05 minuter och 91,6 kilometer jag var ute och harvade på mina Swenor 4. Dock fick jag lov att stanna vid en mack i Falun för att köpa ett nytt batteri till mitt pulsband som krånglade. Riktigt smidigt med den nya varianten där man bara behöver vrida upp luckan och byta utan verktyg.

Som grädde på moset blev det maxstyrka här hemma nu sent på kvällen. Måste ju försöka kämpa emot övervikten. Igår var jag dock så pass modig att jag ställde mig på vågen för första gången sedan mars, 72,2 visade den, vilket inte var alltför skrämmande!

Vi hörs imorgon för nya dårskaper! Glöm inte att prenumerera på min vlogg!

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here