Första löpturen över fem mil + nattstak

För andra gången denna vecka så har jag slagit personligt rekord i sträcka på ett löppass!

Hej!

Det har rullat på skapligt med nya prenumeranter på Youtube-kanalen, tack! Prenumerera du också om du missat det!

Nu har jag betat av den fjärde dagen av fem med över fem timmar träning. Kroppen är piggare än förväntat, men det tär mentalt. Det är den största anledningen till att passen betas av allt senare, förmår mig helt enkelt inte att ta mig ut, utan sysslar med allt annat än att just bara dra iväg på passet. Att jag aldrig lär mig.

Dagens löpning blev en fin tur på hela 51 kilometer och 4 h 25 minuter. Jag sprang asfalt, grusvägar, stigar och elljusspår i en salig blandning. På fötterna hade jag mina gamla Hoka Tecton X och jag älskar verkligen den skon. Idag var jag inte alls lika trött i benen på slutet av passet som jag var i torsdags på det förra distansrekordet. Om det beror på skorna, eller att jag härdat benen vet jag inte, kanske en kombination. Fint pass blev det hur som helst!

Jag tänker inte ens kommentera användandet av pannlampa i juli, mer än att den kom väl till användning vid några minuter under nattens pass.

För att få ihop timmarna så blev det också 50 minuter och 13,6 kilometer stakning på Elpex IV. En tidpunkt jag aldrig tränat på förr, men det var ganska så trevligt och kroppen var pigg även här.

Det sista jag tog mig an var min gluteus-styrka. En dag kvar av dårskaperna!

Previous articleKvälls-vasan
Next articlePsykperioden avklarad!

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here