Min längsta löpning och kort-stak

Njuter av utsikten vid Skinnaråsens utkikstorn, 497 möh

På väg upp till Ljusbodarna

Godkväll!

Dag två av fem i min femtimmarshysteri avklarad!

Löpning började jag med och det blev ett rätt så mastigt pass. Min klocka skrek sig hes efteråt om att detta var mitt längsta pass i sträcka någonsin och det kan väl stämma.

Jag utgick från sommarstugan och sprang grusvägar och stigar. Bland annat upp till Ljusbodarna och Skinnaråsen. Det är cirka 300 meters höjdskillnad från stugan till toppen i Skinnaråsen.

Det kändes rätt bra nästan hela passet. Jag blev rejält törstig och stannade vid fyra tillfällen vid källor för att fylla och dricka vatten. Den sista dryga halvtimmen så tog mina ben slut och det började bli riktigt kämpigt. Men det är kanske inte så konstigt då jag sprang 3 h 50 min och 46,1 kilometer i precis under 5,00 min/km-tempo.

För att få ihop mina fem timmar för dagen så plockade jag först ihop mina grejer och styrde kosan hemåt, med ett stopp så fort jag skönjde asfalten inne i Dala-Floda. Här blev det 70 minuter och 21,2 kilometer stakning på Elpex 4:or. Kändes bra även det!

Låt se imorgon vad som väntar då. Regn och pissväder är åtminstone ett som är säkert, precis som vanligt.

Related Articles

Träningsårets första Vasalopp – Fan vad fel jag hade!

  - Äntligen en vecka med rejäla pass och med en volym på över 20 timmar. Det är man inte bortskämd med! - Fin cykeltur med...

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here