Min längsta löpning och kort-stak

Njuter av utsikten vid Skinnaråsens utkikstorn, 497 möh

På väg upp till Ljusbodarna

Godkväll!

Dag två av fem i min femtimmarshysteri avklarad!

Löpning började jag med och det blev ett rätt så mastigt pass. Min klocka skrek sig hes efteråt om att detta var mitt längsta pass i sträcka någonsin och det kan väl stämma.

Jag utgick från sommarstugan och sprang grusvägar och stigar. Bland annat upp till Ljusbodarna och Skinnaråsen. Det är cirka 300 meters höjdskillnad från stugan till toppen i Skinnaråsen.

Det kändes rätt bra nästan hela passet. Jag blev rejält törstig och stannade vid fyra tillfällen vid källor för att fylla och dricka vatten. Den sista dryga halvtimmen så tog mina ben slut och det började bli riktigt kämpigt. Men det är kanske inte så konstigt då jag sprang 3 h 50 min och 46,1 kilometer i precis under 5,00 min/km-tempo.

För att få ihop mina fem timmar för dagen så plockade jag först ihop mina grejer och styrde kosan hemåt, med ett stopp så fort jag skönjde asfalten inne i Dala-Floda. Här blev det 70 minuter och 21,2 kilometer stakning på Elpex 4:or. Kändes bra även det!

Låt se imorgon vad som väntar då. Regn och pissväder är åtminstone ett som är säkert, precis som vanligt.

Related Articles

”Inget kan stoppa mig från mina 20 h-veckor!” #Brödrakampen

  Här har ni veckans dårskaper samlade på film. Har jag äntligen lyckats implementera min nya plan för träning? Eller kör jag på i samma...

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here