Psykperioden avklarad!

Hej!

Usch och fy vilken dag.

Jag började med att bränna av ett TRX-styrkepass för att förhala eländet ytterligare. Sedan gav jag mig ut i kylan och till ett konstant regnande. Det är ju precis som jag säger: det regnar konstant året om. Vi får aldrig uppehållsväder och sol. Varenda dag framåt, så långt långtidsprognosen räcker ska det regna. Blir så less.

Passet jag körde blev 5 h 50 min och 92,9 kilometer stakning på swenor 4. Det ger ett snitt på en aning skamliga 15,9 km/h, men det gick så otroligt tungt i regnet, inte en meter gratis. Dagens intensitet och insats är jämförbar med de gånger jag brukar snitta runt 18 km/h, så mycket gör regn och kyla. Kroppen kändes ändå skapligt bra nästan hela vägen, mot slutet började jag dock blir rätt så energilåg, tom och vinglig.

Denna vecka landade på 30 timmar och 452,4 kilometer. Det endast med löpning och rullskidor. Jag har haft veckor med lägre mängd..

 

Imorgon kommer en ny vlogg från denna dåraktiga period, se till att prenumerera på kanalen!

Related Articles

40 ÅR + NY CYKEL på ingång!

Idag den 28:e maj när denna vlogg släpps för alla så fyller jag 40 år, fy fan! Skicka ett litet swish-stöd som plåster på...

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here