La mig 21,30 igår +ANNAT

BloggerImage
Vaknade upp i morse och insåg att det var torsdag, redan! Jävlar vad veckorna rullar på. Ni minns ju, man har ju bara 4680 veckor om man lever i 90 år. Klockan tickar. Tänk på det vänner. 
Igår var jag helt trasig. Efter träningen så gjorde jag lite ärenden på datorn, plockade lite i lägenheten, åt en omelett och började kolla på ”Game of thrones”, säsong sex började ju häromdagen. Orkade kolla halva typ, sen blev jag så jävla trött att jag gick och la mig klockan 21,30. Ont i magen, trött, hängig och dessutom symptom på urinvägsinfektion. King det. Sov som en stock nästan hela natten. Vaknade upp och visste varken var jag var, eller varför klockan ringer. En kort stund på några sekunder där man är helt ren själsligt. Är fortsatt trött, men bättre än igår i alla fall. Fick i alla fall äntligen mina eftertraktade åtta timmar sömn, minst. 
Idag kan det bli vilodag, alternativt så ska jag få hjälp av en riktig king med ett styrkepass med TRX-band. Ni vet, de där hängande slyngorna som man kan köra en massa kroppsvikt-övningar med och som jag tänkt mig köra under vår, sommar och tidig höst. Det blir bra! 
https://adamsteen.se/

Related Articles

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

En liten cykeltur

Hallå i stugorna! Tröttheten håller i sig och jag är fortsatt seg. HRV-värdet på klockan varnade för lågt värde imorse, första gången på flera månader....

Löpintervaller – stakning – kettlebell

Tjena! Nu har jag sommarlov, fy fan vad skönt! Det kan ni få fira in genom att kolla min senaste vlogg, kommentera, prenumerera på kanalen...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here