Less igår – Örebro snart – Kvalitativ träning

BloggerImage
God förmiddag alla vänliga själar där ute. 
Var lite smått less och irriterad igår. Sådant som händer. Börjar saker och ting gå dåligt så är det lätt att det fortsätter i samma visa. Det gäller då att försöka stanna upp och lugna ner sig. Igår var det inte alltför lätt. Känns bättre nu i alla fall. 
Blev en tidig uppgång idag. Redan klockan 05,55 började det enerverande larmet på iPhonen att tjuta. Sov i alla fall rätt bra inatt, så jag lyckades vakna till förhållandevis snabbt efter min uppgång från den sköna sängen. Jag tog en snabb kopp kaffe och ett glas vatten, därefter en promenad på två kilometer bort till platsen jag blev upphämtad. Skönt att gå på morgonkvisten, mörkt och några minusgrader. Men allt blir så mycket finare och mysigare när det ligger några decimeter snö på marken. 
Sitter nu i en bil på väg till Örebro med några lärarkollegor. Trevligt. Ska vara med på en utbildning här över dagen. Kan kanske bli intressant. Om en månad är det dags igen för ytterligare en utbildningsdag i Örebro. 
Som jag nämnde igår så vilar jag idag. Skönt efter tre dagar med rätt kvalitativa pass: 
Passar också på att fasta, från gårdagens middag, till dagens middag är planen. Blir fint det, får ju inte bli sambofet 
Hörs senare! 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here