–> Lever life deluxe

Jag och min kömpis knähunden
Oj, jävlar ja. Här har ni suttit och tryckt F5 på era webbläsare i hopp om att jag ska uppdatera, medan jag i godan ro hållit er på halstret i drygt 20 timmar. Vilken jävla dålig stil av mig, usch. 
Härom dagen när jag var ute med Amanda på en hundpromenad så pratade vi lite om träning och träningsvärk. Hon berättade att hon hade just träningsvärk och frågade mig om jag brukar få det. Jag svarade att jag kan få det i samband med tuffa tävlingar på skidor, efter hård styrketräning och när jag sprungit banintervaller, i övrigt så är det väldigt sällan. Idag när jag vaknade så känner jag en riktigt fin träningsvärk i skuldror och magen framförallt.
Två halvt döda under gårdagskvällen
https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here