Lite länkar och annat


Hej min trogna skara följare. 

Försöker slicka såren från gårdagens misslyckande på skiergen. Bara att blicka vidare, värre saker har ju hänt och jag uppfyllde ju ändå målen med att bli trött. När det kommer till skierg, polar och H10 (pulsband) så har jag haft problem med att få pulsen synlig på både klockan och skiergen. Igår så hittade jag dock en lösning och det var att acceptera synlighet från flera. Jag gjorde det från mobilen och för att hitta exakt hur man gör så kolla på denna länk. Efter det så fungerade det för mig! Kul med siffror och statistik. 
Jag kan dela med mig av två ytterligare länkar där ni kan få se bilder på coola skidprylar:
Idag så ska jag köra ett lugnt klassiskt pass efter jobbet uppe i Bergebo. 
Hörs efter det!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here