Måndagen är här!

Hallå där!

Nu kliver vi in i en ny vecka. Förra veckans totala träningsmängd landade på 12,50 timmar, inga monsternivåer direkt, men ändå på gränsen till det jag klarar med tanke på allt annat. Av dessa 12,50 så var 2,40 timmar i tävlings- eller intervall-intensitet och det är ju bra! Denna vecka så väntar det två styrkepass, ett intervallpass löpning, ett intervallpass stakning och två distanspass. Lite mängd, men istället tuffare pass. Precis som jag kört den senaste tiden. När jag om några veckor är klar med Lidingöloppet och min styrkeplan så väntar det lite annat fokus på träningen, mer mot stakning och ett annat styrkeupplägg, det borde vara bra, jag tror då det! 
Jag är lite öm i benen idag sedan gårdagens löprace, men inte så att jag har ont, varken i vader eller någon annanstans. Troligen tack vare mina Tracer 2 som jag tyckte var helt magiska, dessa har jag faktiskt köpt själv, så det är inget mygel där. Det enda som jag har lite ont i är i den vänstra knäskålen, lite på insidan, det känns ungefär som ett blåmärke. Jag kommer smörja där med Voltaren och vara lyhörd när det kommer till löpningen, så att jag inte förvärrar något och så att jag kommer kunna springa Lidingöloppet utan smärta. Känner jag att det gör ont när jag springer nu innan så får jag istället köra något annat, rullskidor exempelvis. Men jag tror det ska gå bra. 
Idag så är jag pappaledig med Alfons, vi ska strax ut på en promenad. I eftermiddag så kommer mina föräldrar hit och tar hand om Alfons, så att jag kan träna styrka. Det uppskattas! Veckans vilodag kommer imorgon!
Nu kör vi måndag! 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here