Misshandlad, vad som hänt

Blev en tur till akuten igår med.
Det är ju en hel del personer som undrat vad som hänt mig. Jag skrev ett inlägg i lördags natt, det var väl en aning onyanserat, samt med chock, ilska och rädsla i kroppen. Jag tog bort det senare. Hörde inte riktigt hemma på min blogg. Denna blogg har ju blivit någon form av selfie-blåöges-blogg. Kommer en till bild i detta inlägg. 
Vad var det som hände då? Det jag kan säga är att jag och en vän blir attackerade (misshandlade, alternativt grovt misshandlade) och får mottaga ett flertal knytnävsslag, troligen även sparkar. Detta skedde nere på stan här i Falun, polisen var i närheten av händelsen och som jag uppfattade det hela så har dom sett delar av händelsen. En person sitter/har suttit frihetsberövad också.
Jag var in på förhör under natten, samt även under gårdagen. Jag har även sökt mig till akuten för mina skador två gånger. Första gången fick jag inte ens komma in. Men igår när jag var där igen så lät dom min bli undersökt av en läkare. Jag har nämligen haft väldig huvudvärk, ont i ansiktet, nacken och bakom örat. Har även varit yr, lätt illamående från och till. Fått minnesluckor, tappat vissa ord och känt mig allmänt borta. På akuten så fick jag bland annat röntga huvudet. Dom upptäckte att min ena pupill var större än den andra, samt att jag var lite ljuskänslig och inte riktigt hängde med, eller kunde fokusera ena ögat. Hade/har även suddig syn på det ögat. 
Jag har tagit ett beslut redan i lördags att vila tre dagar. Mest för att jag kände mig som ett sänke under tävlingen. Bra för mig att vila upp kroppen lite och samla ny energi inför kommande lopp. Detta som inträffat nu var ju inte direkt det jag behövde. Hade ju redan en nedåtgående trend med formkurva, självförtroende på tävlingar och så vidare. Nu tror ju jag att jag återigen är världens sämsta längdskidåkare och får börja om från noll igen. Så är nog inte fallet egentligen.
Idag ska jag åter ta det lugnt. I kväll blir det en skidskola och planen är att vara i jobb och lätt träning imorgon igen. Vi får se hur allt känns!
Puss och kram era sjörövare!

Dagens ögon-status. ”Fina öger!”

https://adamsteen.se/
Previous articleNyfriserad och tillklippt
Next articleDrogad på ögon

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

4 COMMENTS

  1. Fy faan! Det som stod i tidningen, att gärningsmannen hoppade på huvudet på en av er,hoppas jag inte stämmer.
    Ta det med sunt förnuft ocv riskera inga men. Jag hoppas på snabb bättring och att aset som misshandlade dig åker dit!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here