Att duscha Alfons hår har alltid varit en utmaning. Jag får lura in honom i duschen genom att säga att han får tvätta mitt hår och ansikte. Därefter får jag försiktigt ta vatten i händerna och blöta ner hans hår. Bättre än inget i alla fall tänker jag. 

Den här stora killen ska idag gå till tandläkaren för första gången i livet. Spännande! Dock är det hans mamma som är med och inte jag. 

Liknande bild som igår, men ny dag och nya möjligheter!
Hej på er!
Igår så lämnade jag Boris hos sina hundvakter, skönt med avlastning där. Bra för Boris att få mer sällskap på dagtid också. Även Alfons är ute ur lägenheten från denna morgon tills på fredag. Så nu är det jag mot världen i min enkla boning och ute på min ångestladdade balkong. 
Efter mitt avverkade dagsverke på förvärvsarbetet så ska jag bege mig hem, äta mellanmål, byta om till träningskläder och beta av ett nytt rejält pass på balkongen. För att minska ställtiden en aning så har jag plockat fram kläder, prylar och mellanmål nu på morgonen. Sparar in några minuter i alla fall. 
Hemma går nu robotdammsugaren för fulla muggar, det är jäktigt smidigt kan jag lova. Jag har faktiskt bara dammsugit några få gånger på utvalda ställen sedan jag skaffade den nya familjemedlemmen. Det är ett fullgott betyg till den!
https://adamsteen.se/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here