Morgon, ”upplyst”, timmar

BloggerImage
Två pigga?!
Godmorgon mina vänner. 
Ny dag och nytt slit. Idag är planen ett längre stakpass med samma sällskap igår; Adam Larsson. Fan, det är ju kul att träna och att vara seriös. Att jag inte varit det förr om åren då? Ska det behöva ta så många år för att inse det? Ja ja, hade man varit tokfokuserad förr så kanske man ledsnat ur tidigare. Nu är det nästan som att jag blir illa berörd och irriterad på folk jag ser som är ute och super istället för att sköta träningen och livet. Trots att man varit där själv då och då. Jag vet pckså hur lätt det är att ”ramla dit”. Men nu ska vi inte fokusera på det, jag sköter mitt. Jag får vara glad och tacksam över det jag har och den vändning mitt liv tagit under det senaste halvåret! 
Går allt enligt plan så spränger jag 20-timmarsgränsen idag, för första gången under detta träningsåret!
https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here