Nia-tia med panik

Hej hej.

Har inte blivit något bloggande idag då jag fick lite smått panik.

Starten skulle från början vara 13,25 (vilket den också var nu), men igår så sa kommissarien och en rad andra att våran start var skjuten till 14,25. Det var jag inställd på hela tiden. Så efter frukosten vid nio gick jag och X tillbaka på hotellrummet och båda lyckades somna.

Klockan 13,00 får jag sms av Robban att starten är 13,25. Hade lite halvpanik då. Kastade på mig kläderna, slängde ut cykel och mig från balkongen och kom ner till starten fem minuter innan. Ouppvärmd och inte hunnit testa banan stod jag på startlinjen. När startskottet gick så fick jag inte i pedalen och låg kring 20:e plats typ hela första varvet. Vågade inte riktigt köra på heller, då jag inte visste hur banan såg ut.

När jag sedan ut på andra varvet tänkte gasa så tänkte min chockade kropp annorlunda. Lyckades dock plocka lite placeringar här och där. Tror jag kom i mål runt nionde-tionde plats. Så jag är nöjd ändå.

En riktigt trevlig helg detta. Rolig gemenskap med alla andra cykelcrossnördar, fint boende, bra banor och så kul att X var med!

Bilder kommer sen.

Tävlingsdata:

43,31 minuter
171 medelpuls
183 maxpuls
170 höjdmeter
780 kilokalorier

https://adamsteen.se/

Related Articles

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

90 minuter

Tjena! Tack och lov var det snabbare före i spåren idag. Gårdagen var inte rolig. Tyvärr har ju folket som sköter plogning med mera misslyckats...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here