Ny tattoo, dålig svensk match och dagen

BloggerImage
Blev en liten kompass på högerlåret igår
Godmorgon alla mina kycklingar. 
Igår blev det som ni såg en tatuering, därefter så var jag hemma och plockade lite i lägenheten innan jag sedan drog till Borlänge och kollade fotbollen. Var inte direkt någon höjdarmatch ur svenska ögon sett. Nu blir det svårt att gå vidare från gruppen för Sverige. Hade dock inte några förhoppningar om det heller. Men det är kul att kolla ändå. Efter matchen slog tröttheten från träningspasset till som en blixt från klar himmel. Jag slumrade till en sväng i soffan. Därefter lade vi oss före klockan 22 och såg en film i sängen, lyckades med nöd och näppe se klart den. 
Är lite trött även idag, men mest för att det är ”tidigt”, känner inte av gårdagens pass alltför mycket. Jag ska strax bege mig från grannkommunen till Falun igen för att åter köra ett träningspass. Idag står det styrka i TRX och sedan SkiErg på programmet. Inget mer. Skönt så!
Vi hörs efter det. 
https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here