Nya stavar och kommande Polarklocka

I fredags så fick jag hem mina nya Leki-stavar för kommande säsong, i lördags så kapade jag dom till rätt längd. Så till vintern har jag även ett par för skate, känns bra! Jag är supernöjd med mina Leki. Jag var nöjd med mina KV+ tidigare, dom är riktigt bra, men jag tycker faktiskt att Leki är snäppet bättre. Största skillnaden jag har känt mellan KV+ och Leki är att de senare känns något styvare. Om det är så eller inte kan jag inte svara på, men min känsla är den. 
Jag har uppdaterat min ”Till salu-sida” just, bland annat så kommer min Polar V800 ut till försäljning snart, Polar har nämligen en ny modell på g som heter vantage (tjuvkik här) och den måste jag bara ha! Usch, det kommer bli en dyr höst med ny pulsklocka, ny iPhone (apple har event imorgon klockan 19,00 svensk tid), eventuellt en ny Apple Watch och kanske även en ny MacBook Pro. Troligen blir det dock bara en iPhone och en pulsklocka, min MacBook Pro från 2012 funkar kanon och min Apple Watch är även den i kanonskick! Kapitalistnerven i mig blir ibland väldigt svår att kontrollera, även om jag oftast lyckas hålla den i hyfsat schack. 
Nu ska jag och Alfons följa Amanda till gymet, sedan fortsätter vi på en liten promenad innan det är min tur att träna, denna gång blir det ett längre tröskeldrag stakning!
https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here