60 minuter tröskelstak, med impulser

När jag stack ut på uppvärmningen idag så regnade det inte, sedan började eländet. Men tyvärr så slipper jag inte undan träningen, oavsett regn eller inte. Jag värmde upp i cirka 20 minuter innan jag dunkade av min en timmes långa tröskel, med impuls var 6:e minut. Starten på ”min bana” är nere i Jakobsgårdarna och målet är uppe på toppen av Skräddarbacken, skillnaden i höjd mellan start och mål är ganska exakt 100 meter. Däremellan så åker jag en vända runt i Lindan,

Under morgonpromenaden så blev jag såpass chockad att jag nästan fick en hjärtinfarkt. Efter närmare två år utan att det hänt ett dugg så verkar NCC ha vaknat till och börjat asfaltera en av de många grusbelagda bitar längs mina rullskidvägar. Sent ska syndaren vakna.

https://adamsteen.se/

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here