60 minuter tröskelstak, med impulser

När jag stack ut på uppvärmningen idag så regnade det inte, sedan började eländet. Men tyvärr så slipper jag inte undan träningen, oavsett regn eller inte. Jag värmde upp i cirka 20 minuter innan jag dunkade av min en timmes långa tröskel, med impuls var 6:e minut. Starten på ”min bana” är nere i Jakobsgårdarna och målet är uppe på toppen av Skräddarbacken, skillnaden i höjd mellan start och mål är ganska exakt 100 meter. Däremellan så åker jag en vända runt i Lindan,

Under morgonpromenaden så blev jag såpass chockad att jag nästan fick en hjärtinfarkt. Efter närmare två år utan att det hänt ett dugg så verkar NCC ha vaknat till och börjat asfaltera en av de många grusbelagda bitar längs mina rullskidvägar. Sent ska syndaren vakna.

https://adamsteen.se/

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here