60 minuter tröskelstak, med impulser

När jag stack ut på uppvärmningen idag så regnade det inte, sedan började eländet. Men tyvärr så slipper jag inte undan träningen, oavsett regn eller inte. Jag värmde upp i cirka 20 minuter innan jag dunkade av min en timmes långa tröskel, med impuls var 6:e minut. Starten på ”min bana” är nere i Jakobsgårdarna och målet är uppe på toppen av Skräddarbacken, skillnaden i höjd mellan start och mål är ganska exakt 100 meter. Däremellan så åker jag en vända runt i Lindan,

Under morgonpromenaden så blev jag såpass chockad att jag nästan fick en hjärtinfarkt. Efter närmare två år utan att det hänt ett dugg så verkar NCC ha vaknat till och börjat asfaltera en av de många grusbelagda bitar längs mina rullskidvägar. Sent ska syndaren vakna.

https://adamsteen.se/

Related Articles

Inredningsdetaljer

Hej kära bloggvänner. Jag har aldrig riktigt brytt mig om inredning, inredningsdetaljer eller liknande. Har tidigare mest bara tagit det som funnits till hands, antingen...

Slitsamt på bandet

Hejsan! Ny vecka igen, vad hände med helgen?! Jobbig dag mentalt idag med mycket funderingar och tankar kring livet, ekonomi och så vidare. Fick lönespecifikationen...

Kort skatepass

Hej på er! Det blev en högst spontan partykväll igår i Falun, vilket var trevligt. Därav blev dagens pass lite kortare än tänkt, men vad...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe