Nytt försök på ”Beat the mountain”

Förra året så startade jag ”Beat the mountain” också. Blev ganska tidigt ifrånsprungen av den slutliga vinnaren Simon Andersson, men låg på en klar andraplats. Jag hann springa ungefär nio kilometer och avverka ett antal hinder. Men det tog tvärstopp när jag skulle ge mig an hindret på bilden ovan: krypa under bilen. Det kanske inte låter så farligt, men jag måste haft en maximal otur. Jag kastade mig under med armarna framåt och i samma rörelse som jag landade så måste jag ha gjort någon böjning på armarna, samtidigt som det var trångt och jag var tvungen att hålla mig nedåt/under bilen. Det resulterade att jag blev kvar där under bilen med en axel ur led, blev tvungen att ropa på Amanda så att hon fick dra ut mig och sedan fick jag vänta där jag ligger på bilden i en väldigt lång stund innan ambulansen hämtade mig. Jag fick morfin, åkte sedan in till akuten där dom rätade tillbaka axeln. Det var inte en kul dag.. 
Förhoppningsvis så går det bättre idag. Jag ska ge det ett försök i alla fall. Jag och Amanda ska tävla för ”KaQ Racing Team”, starten går klockan 10,30. Det ska bli kul. 
Vi hörs senare! 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here