Foton: Maria Jonasson

Foto: Jimmie Johnsson

Film: Amanda Welander
Godkväll kamrater!Resultat hittar ni här
Det där gick ju superbra hörni! Mina tidigare lopp på Älven runt så har jag haft: 15,34 (2016 vår), 15,34 (2016 höst), 15,29 (2017 vår), 15,30 (2017 höst). Jag hade faktiskt på känn och som mål att springa under 15 minuter idag, tycker att mina löpintervaller på bandet har pekat på att jag ska kunna klara rejält bättre tider än förr, dock så är det ju alltid svårt att översätta det till utomhuslöpning och dessutom så vet man ju inte hur rätt banden går. Inför i år så har jag haft som mål att kunna öppna loppen lite snabbare, samt att kunna springa kilometrar på 3,30 och lite under utan att slita. De senaste åren så har jag kunnat springa omkring och strax över 3,30 i skapligt kontrollerad intensitet, men så fort jag sprungit snabbare så har jag fått slita järnet. Idag så öppnade jag första kilometern på 3,06, utan att förta mig, kul! Jag låg med Simon Andersson och den slutlige trean som jag ej vet vem det är till strax efter en kilometer, sedan fick jag springa ensam i min takt. Med facit i hand var kanske öppningen lite för tuff, men det var ändå rätt skönt att känna på farten. De övriga kilometrarna gick på: 3,13, 3,21, 3,30 och 3,06 (snittfart, 600m lång). Jag blev fyra efter en kille från Äppelbo, Simon Andersson och en Stora Tuna-löpare. Sjukt nöjd med tiden på 14,45 enligt min klocka! Jag sprang i mina Hoka Evo Carbon Rocket och dom var riktigt, riktigt grymma! Övriga siffror från min klocka blev: 4,48 km (sprang ett varv efter och då visade klockan 4,52 km), 188 snittpuls, 196 maxpuls, 3,18 min/km snittfart och 20 höjdmeter.Efter att vi tagit igen oss lite så blev det ett varv till i tröskelintensitet, eller något lägre tillsammans med Simon. Vi sprang och småpratade hela varvet och det kändes hur kontrollerat och lugnt som helst. Det varvets siffror blev: 17,19 min, 4,52 km, 169 snittpuls, 181 maxpuls, 3,50 min/km och 20 höjdmeter. En riktigt härlig dag och jag är väldigt nöjd med detta. Jag cyklade dit och hem, med mig dit var även Amanda och Alfons vilket var riktigt skoj. Hemma igen så dammade jag av totalt 300 tåhävningar för mina vaders skull (100 per ben + 100 på två ben). Tack för idag!

https://adamsteen.se/

8 COMMENTS

  1. Otroligt starkt! Ett enormt pers ju…

    Men det bästa av allt är väl ändå att brännan redan är på gång… 🙂

  2. Har inte vågat närma mig den på en tid. Hållit mig ifrån socker, godis, etc snart en månad. Men äter desto mer. Skulle tippa på 73-74 kilo cirka. Mvh fettot

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here