Och så ett löppass

Goder förmiddag kamrater!
Har äran att även idag få träna med Fredrik Byström uppe i Orsa. Jag ska springa med honom i två timmar, han har redan cyklat två, men någon måtta får det vara för mig. Hoppas mitt knä håller nu bara! Är lite stel i överkroppen sen gårdagens pass, men mycket bättre än vad jag trodde att det skulle vara!
https://adamsteen.se/
Previous articleFem h stak.
Next articleFin löptur i Orsa

Related Articles

40 ÅR + NY CYKEL på ingång!

Idag den 28:e maj när denna vlogg släpps för alla så fyller jag 40 år, fy fan! Skicka ett litet swish-stöd som plåster på...

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here