Klockan 07,30 var jag på Bergebo skidstadion imorse och öppnade skidspåren. Av någon anledning var allt elljus släckt, men det fungerade bra ändå att åka tack vare snön som lyste upp. 
Jag hann med att åka en stund innan eleverna från skid- och orienteringsprofilen kom och en liten kortis efter. Totalt fick jag ihop 1,25 timmar skate i det ganska tunga föret. Jag snurrade runt på elljusfemman (som idag var släckt), det ser ut som om vi ska tävla den banan på söndag, det blir fint!
Efter skidåkningen så gick jag in i skolgymet en stund bara för att köra väldigt lite och underhållande:
Marklyft: 3 x 70 + 1 x 110 + 3 x 150 kilo
Bänkpress: 3 x 70 + 3 x 90 kilo
Lutande rodd: 3 x 75 kilo 
Nu ska jag jobba och i eftermiddag blir det ett till lugnt pass skate. 
https://adamsteen.se/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here