På besök i grannkommunen

BloggerImage
Jaha ja. Efter en trevlig gårdagskväll i Falun, som sedermera avslutades med färd till Borlänge i en Audi RS6. Så vaknade jag upp här i grannkommunen omkring klockan 10. Därefter har det inte hänt allt för mycket. Och kanske eventuellt att det har somnats om någon minut också. Nu är det hundpromenad som gäller. Därefter färd till Falun igen, besök i Skuggarvet och sedan gym. 
Hoppas ni har en lika trevlig söndag!
https://adamsteen.se/
Previous articleBlev svettig idag med!
Next articleEn sista femhundring

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here