Pepp inför Träflasklöpet.

Godmorgon!
Nu sitter jag och äter frukost. Samtidigt försöker jag peppa fram lite tävlingskänsla genom att lyssna på musik och fokusera på hur dagens bana går! Jag har ju sprungit denna tävling ett antal gånger förut, jag vann den som både 14- och 15-åring. Då sprang vi 5,5 kilometer. Den bästa tiden jag haft på niokilometersbanan är från 2006 och lyder 31,17. 2006 var också det året jag var som bäst tränad, både på löpning och skidor. Så att komma i närheten av den tiden kanske är för mycket att hoppas på? Men vi får se.
Jag skriver mera sen, stay tuned!
https://adamsteen.se/
Previous article1,35 timmar rull
Next articleFan.

Related Articles

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

Staken runt Runn och Vikasjön

Tjena! Veckans bedrövligt låga sömnmängd gjorde sig rejält påmind idag. Jag struntade i att ställa något larm, sedan sov jag och som jag sov. Skäms...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here