Pepp inför Träflasklöpet.

Godmorgon!
Nu sitter jag och äter frukost. Samtidigt försöker jag peppa fram lite tävlingskänsla genom att lyssna på musik och fokusera på hur dagens bana går! Jag har ju sprungit denna tävling ett antal gånger förut, jag vann den som både 14- och 15-åring. Då sprang vi 5,5 kilometer. Den bästa tiden jag haft på niokilometersbanan är från 2006 och lyder 31,17. 2006 var också det året jag var som bäst tränad, både på löpning och skidor. Så att komma i närheten av den tiden kanske är för mycket att hoppas på? Men vi får se.
Jag skriver mera sen, stay tuned!
https://adamsteen.se/
Previous article1,35 timmar rull
Next articleFan.

Related Articles

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

En 60:a skate

Tjenare! Rysskylan fortsätter med full kraft här, likaså snöandet. Men timmarna måste ju in ändock. Idag fick jag till min stora glädje inviga Igeltjärnsvägen för första...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here