Planer för dagen:

Godmorgon.
Idag har jag inget jobb, så jag tänkte sätta mig ner vid datorn och jobba på egen hand. Har nämligen lite ideér till mitt företag. En är som ni ser högt upp till vänster på sidan, där får man efter överenskommet pris annonsera på min blogg. De andra ideérna kommer presenteras så småningom.
Känner mig tämligen kry idag, dock så har jag fortfarande rejäl nästäppa, och det dunkar upp i bihålorna. Men men, det borde väl släppa snart tycker jag.
Dagens ”viktigaste” uppgift blir att ringa DHL och fråga var tusan min iPhone är.
Vilodag i tour de ski idag, lite tråkig. Tråkigt att Emil väljer att avsluta sitt tourdeltagande också, speciellt när han ligger i spets. Men samtidigt så förstår jag honom, han vill inte riskera något inför sin OS-satsning!
Allt för nu, vi hörs senare!
https://adamsteen.se/

Related Articles

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

90 km och lite till

Tjena! Ja, som vanligt tog det sin tid för mig att komma ut på träning. Men vad gör väl det om hundra år?! Dagen till ära...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here