Planer för dagen:

Godmorgon.
Idag har jag inget jobb, så jag tänkte sätta mig ner vid datorn och jobba på egen hand. Har nämligen lite ideér till mitt företag. En är som ni ser högt upp till vänster på sidan, där får man efter överenskommet pris annonsera på min blogg. De andra ideérna kommer presenteras så småningom.
Känner mig tämligen kry idag, dock så har jag fortfarande rejäl nästäppa, och det dunkar upp i bihålorna. Men men, det borde väl släppa snart tycker jag.
Dagens ”viktigaste” uppgift blir att ringa DHL och fråga var tusan min iPhone är.
Vilodag i tour de ski idag, lite tråkig. Tråkigt att Emil väljer att avsluta sitt tourdeltagande också, speciellt när han ligger i spets. Men samtidigt så förstår jag honom, han vill inte riskera något inför sin OS-satsning!
Allt för nu, vi hörs senare!
https://adamsteen.se/

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here