Svensk dubbelseger och dagen i korthet!

Grymt bra av Emil Jönsson att vinna och lika grymt av Marcus Hellner att komma tvåa! Kanonbra av Teodor Pettersson som lyckades knipa en kanonfin fjärdeplats. Grattis grabbar! Läs mer här (Aftonbladet), eller här (Expressen).
Nu tror jag att vi (jag, Patrik Karlsson och Håkan Löfström) faktiskt kan säga att vi är klara med våran affärsplan. Det blev ett tio sidor långt arbete. Förhoppningsvis klarar vi oss utan kompletteringar på kursen. Så nu är det enda som återstår ”bara” att förbereda sig för en fem minuter lång individuell presentation av vår affärsidé.
Jobbat idag i sportbytet och det var minst sagt kaos där. Så fort jag öppnade dörrarna så var det full matning med inlämning, köp och folk som bara kollade. Jag blev klar först klockan 20.28 idag. Det var som sagt mycket att dels plocka iordning, samt städa. Kul att det blir mer och mer folk där. Det var rekordförsäljning idag också!
Min iPhone skulle komma idag, den lämnade Borlänge och DHL 07.59 imorse. Så jag väntade mig den under dagen. Hörde dock inget, så nu när jag kom hem från jobbet så kollade jag vart den tagit vägen. Då hade den blivit tillbakakörd till Borlänge. Kul, de hade inte ens försökt leverera den. Dåligt av DHL, då det är en företagsexpress-sändning.
Jag mår bättre i min förkylning, det enda jag känner nu är min nästäppa. Men jag ska inte stressa igång träningen för tidigt. För jag har bestämt mig för att hoppa över helgens Sverige- samt skandinaviska cup i Åsarna. Där skulle jag ha kört 30 km skate + 15 km klassiskt.
Nu ska jag se film.
https://adamsteen.se/
Previous articleBilden av en sjukling
Next articlePlaner för dagen:

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here