Premiär i Bergebo och med intervaller

Tjena!

Det var bra fart på den senaste vloggen, kul att ni kollar!

Idag har jag äntligen gjort premiär i Bergebo och premiär på stakintervaller för denna säsong. Jag var dock ganska orolig innan med tanke på vädret som precis som alltid bjöd på spöregn och dödsvind. Tack och lov klarade jag mig från båda delarna under passet, det gick dock väldigt tungt ända fram till sista 20 minuterna av nedåkningen när det började frysa på och gå allt lättare igen.

Spåren var fina och ett varv var ungefär 1,8 kilometer långt. Grymt bra!

Jag värmde upp i en halvtimme och körde därefter en tröskel på fem minuter. Valde efter den att springa ned till bilen för att hämta större trugor till stavarna, vilket jag tror blev ett bra beslut. Sedan kördes följande:

– 5 x 3 minuter (2 minuter vila)

– 10 x 30” – 30”

– 10 x 10” – 20”

– 5 minuter tröskel

Lyckades snitta 20,1 km/h i det rejält blöta föret, det får jag vara nöjd med idag.

Med nedåkningen landade passet på två timmar prick och 30,7 kilometer. Avslutningsvis hemma körde jag också gluteus-styrka och maghjul.

 

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here