Premiär i Bergebo och med intervaller

Tjena!

Det var bra fart på den senaste vloggen, kul att ni kollar!

Idag har jag äntligen gjort premiär i Bergebo och premiär på stakintervaller för denna säsong. Jag var dock ganska orolig innan med tanke på vädret som precis som alltid bjöd på spöregn och dödsvind. Tack och lov klarade jag mig från båda delarna under passet, det gick dock väldigt tungt ända fram till sista 20 minuterna av nedåkningen när det började frysa på och gå allt lättare igen.

Spåren var fina och ett varv var ungefär 1,8 kilometer långt. Grymt bra!

Jag värmde upp i en halvtimme och körde därefter en tröskel på fem minuter. Valde efter den att springa ned till bilen för att hämta större trugor till stavarna, vilket jag tror blev ett bra beslut. Sedan kördes följande:

– 5 x 3 minuter (2 minuter vila)

– 10 x 30” – 30”

– 10 x 10” – 20”

– 5 minuter tröskel

Lyckades snitta 20,1 km/h i det rejält blöta föret, det får jag vara nöjd med idag.

Med nedåkningen landade passet på två timmar prick och 30,7 kilometer. Avslutningsvis hemma körde jag också gluteus-styrka och maghjul.

 

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here