Premiärtur med Alfons som sällskap!

Godkväll!

Idag var en stor dag för mig och Alfons då han för första gången någonsin cyklade med mig när jag åkte rullskidor. Detta öppnar ju upp större möjligheter för framtiden och träning!

Dagen började med cykling till Alfons skola i Skräddarbacken och därefter vidare färd till mitt jobb. Det regnade hela turen, vilket resulterade i en av de värsta känslor jag vet: genomblöt från utsidan av regn och svettig från insidan i vanliga kläder. Finns det något värre?!

När det kommer till träning så blev det två korta pass. Först en timme och 16,5 kilometer skate. Pissregn och misärvind under nästan hela rundan. Precis som vanligt.

Pass två var trevligare när jag åkte en timme klassiskt på swenor 4 tillsammans med Alfons. Under den timmen hann vi 13,8 kilometer. Att jag inte klarade skamgränsen om 15 km/h på 4:or gör ju inte så mycket då.

Riktigt skoj att ha Alfons med mig och han gillade det också!

Annars har jag mest haft riktigt rejält ont i huvudet under hela dagen. Mest troligt spänningshuvudvärk på grund av dålig sovställning under natten och spända/ömma muskler efter rivstarten med träning i helgen. Skönt med vilodag imorgon!

Related Articles

”Inget kan stoppa mig från mina 20 h-veckor!” #Brödrakampen

  Här har ni veckans dårskaper samlade på film. Har jag äntligen lyckats implementera min nya plan för träning? Eller kör jag på i samma...

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here