Promenader, aktier, Lendify och annat

Alfons med polokragen på huvudet och Amanda
Tjenare.
Måndag, svinkallt och sportlov. Inte nämnvärt mycket sportande för undertecknad, men en daglig promenad på några kilometer upp till en mil är ju åtminstone ljusår gånget bättre än att häcka inomhus dygnet runt. 
Amanda jobbar under denna veckan, så det blir mycket Adam- och Alfons-tid nu. Det är ju trevligt faktiskt, han är mycket roligare nu än bara för några veckor sedan. Alfons är ofta väldigt glad och skiner upp nästan jämt när vi pratar med honom. 
Idag så blev promenaden (givetvis i dubbade Icebugs) till Willys för att inhandla lite prylar från deras veckoerbjudanden. Idag slog jag till på blandfärs, blöjor, kaffe och bacon. Vi brukar handla på oss av de erbjudanden vi gillar och frysa ner för att ha vid senare tillfällen, smidigt och bra! Jag är ju dessutom stolt aktieägare i Axfood och den aktien väger nästan 10 procent i min totala aktieportfölj, planen är att öka andelen ytterligare. Idag så handlade jag faktiskt ett gäng nya aktier i nyss nämnda bolag, samt även en liten slatt i Latour och Skistar. Längtar tills min favorit-skidaffär Skistart finns på stockholmsbörsen! 
Jag kommer handla en liten mängd aktier varje dag nu under cirka ett års tid, plus att jag fyller på vid lön och andra eventuella inkomster. Det plus återinvesteringen av aktieutdelningarna kommer förhoppningsvis att bygga på den rullande snöbollen rejält efter några år, förhoppningsvis bjuder företagen och börsen på en fortsatt fin tillväxt. Kommer börsen backa rejält så är även det bra då jag kommer kunna handla aktier till ”extrapris”. 
Förutom börsen så sätter jag av en liten del till Lendify, det är en sida där man både kan låna pengar och låna ut pengar. Jag har lånat ut en liten slant där och följer ni denna länk så får ni 500 kronor att investera för om ni sätter in 10 000 för utlåning. Kan ju vara ett alternativ till börsen, eller varför inte både och?! 
Känner inte av någonting i hjärtat nu och har inte gjort det på några dagar heller, så det borde förhoppningsvis inte vara några bekymmer. Jag har bestämt mig för att mata på med en ”långfasta” nu, så från igår kväll klockan 19,00 har jag inte ätit något och det enda jag druckit är svart kaffe samt vatten. Planen är att hålla ut till åtminstone imorgon kväll. Det ger mig som jag skrev igår en bra utmaning och en chans att få känna mig lite slimmad!   

https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here