”Publika” på veteran-VM

Hej hallå.
Idag tänkte jag sticka upp och kolla på veteran-VM, det är sista dagen idag. De yngsta herrklasserna ska åka 45 kilometer skate, starten går 11.00, tre varv på en tuff 15-kilometersslinga ska de åka. Det är den banan jag tränat på under de senaste passen jag åkt skidor på lugnet, den är verkligen kuperad och tuff. Samtidigt som jag kollar på de olika loppen så tänkte jag passa på att träna själv också. Planen är att köra ett lugnare klassiskt pass på 1,30-2,30 timmar beroende på känsla.   
I övrigt så händer inte så mycket under denna fredag, mer än att jag kommer få tre par skidor hem till mig som jag ska valla upp  åt en kund inför söndagens öppet spår. Det blir skoj! 
Vi hörs efter träningen!   
https://adamsteen.se/

Related Articles

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

90 km och lite till

Tjena! Ja, som vanligt tog det sin tid för mig att komma ut på träning. Men vad gör väl det om hundra år?! Dagen till ära...

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here