Räddar världen – åker kommunalt

BloggerImage
Hej onsdag. 
Vad har ni gjort för att göra världen bättre idag? Jag tänkte att jag skulle börja åka kommunalt, samåka och även bli bättre på att källsortera. Skämt åsido, vad tror ni om mig?! 
Idag är inte sådan stor skillnad alls mot gårdagen eller de senaste dagarna: tagit mig hem från Borlänge, jobbar, trött som ett djur och har träningsvärk. Det blir inte roligare än såhär för tillfället. Men det är ändå ganska så okej kan jag tycka, nu kan man ju nästan ta på våren också och då står det inte på innan det är dags för träning i barüber, det bästa som finns!
Jag ska väl försöka släpa mig till gymet idag också, men jag har ingen som helst plan än på vad jag ska köra. Kanske lite tyngre och färre reps idag, och även lite halvhård löpning också. Japp, så får det bli. Men jag måste sova middag också och äta mellanmål. Igår blev det en morot, idag kanske jag lyxar till med två?!
Bara en massa dravel i detta inlägg. Precis som vanligt då. Nu ska vi jobba med järnåldern, hörs ikväll!
https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here