Räddar världen – åker kommunalt

BloggerImage
Hej onsdag. 
Vad har ni gjort för att göra världen bättre idag? Jag tänkte att jag skulle börja åka kommunalt, samåka och även bli bättre på att källsortera. Skämt åsido, vad tror ni om mig?! 
Idag är inte sådan stor skillnad alls mot gårdagen eller de senaste dagarna: tagit mig hem från Borlänge, jobbar, trött som ett djur och har träningsvärk. Det blir inte roligare än såhär för tillfället. Men det är ändå ganska så okej kan jag tycka, nu kan man ju nästan ta på våren också och då står det inte på innan det är dags för träning i barüber, det bästa som finns!
Jag ska väl försöka släpa mig till gymet idag också, men jag har ingen som helst plan än på vad jag ska köra. Kanske lite tyngre och färre reps idag, och även lite halvhård löpning också. Japp, så får det bli. Men jag måste sova middag också och äta mellanmål. Igår blev det en morot, idag kanske jag lyxar till med två?!
Bara en massa dravel i detta inlägg. Precis som vanligt då. Nu ska vi jobba med järnåldern, hörs ikväll!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here