Rullar på

Lyssnar på Petters nya skiva. Putsar fönster och drömmer mig bort. Har en plan/dröm/idé om att åka ensam utomlands inom en kort tid. Frågan är bara om det är smart eller en impulsiv grej bara?! Den frågan kan jag bara själv svara på. Så jag fokuserar på mig och jobbar vidare, bokstavligt och bildligt talat. Har mycket bra och roliga saker på ingång. Det gäller bara att jag har tålamod!
Idag tänkte jag köra gym. Får ju inte förtvina bort.
https://adamsteen.se/
Previous articleStav-fix
Next articleResa bokad!

Related Articles

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here