Run, run, run

Tjo!
Sådär då, två löppass till avklarade. Förmiddagens pass blev 1,30 tim på Lidingöloppsbanan, så nu har vi sprungit hela banan (uppdelad) under detta läger.
På eftermiddagen så utgick vi från Grönsta gärde, värmde upp runt tre kilometers-banan och körde sen intervaller. Intervallerna gick till som så att vi hade en kvadrat med koner, där vi sprang fort diagonalt (cirka 10-15 sekunder/intervall) och gick på kortsidorna (även det cirka 10-15 sekunder vila). Vi körde en sådan ”intervall” i tio minuter och en i sju minuter.
Det känns bättre i löpsteget, även om man är lite sliten i benen. Ryggen har jag inte känt av alls heller, vilket är riktigt skönt! Denna vecka har det blivit tolv timmar löpning, vilket i mitt fall är rätt mycket! Vilket väder vi haft då, hoppas ni i övriga Sverige fått uppleva samma, med helt molnfritt, varmt och soligt!!
https://adamsteen.se/
Previous articleLöpintervaller
Next articleDestination; Falun

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

4 COMMENTS

 1. Hej Adam,

  Jag bor på Lidingö och undrar om du har något bra tips på en slinga för rullisar här på ön? Jag brukar köra från Rudboda torg och ut till Elfvik och tillbaka men du kanske vet någon annan?

  Har de förresten ett löpband för rullskidor på Bosön?

  Tacksam för svar och tack för kul blogg!
  /Gabriel

 2. hej Gabriel. Okej, fint ställe att bo på, tyvärr har jag bara sprungit på Lidingö, men använd fantasin, kör cykel- och gångbanor (bara de är asfalterade)så hittar du säkert någon bra!

  Nej dem har desvärre inget sådant band. Tack att du uppskattar den!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here