Såhär mycket har jag då aldrig tränat

Hej siffernördar. 

Ovan har ni en bild med sammanställning från den registrerade träningen från min pulsklocka sedan augusti 2014 när jag skaffade en Polar V800 (första klockan för mig med inbyggd GPS), därefter har jag haft en Polar Vantage V och nu en Garmin 945. Jag har använt Garmin sedan september 2019 och ångrar mig inte en sekund. Lyckades få över all min träning från Polars onlinetjänst till Garmin Connect via en app vid namn ”RunGap”.
Träningen ovan är sammanfattad årligen från första januari till sista december. När jag själv registrerar min träning i ett excel-dokument så gör jag det i ett brutet räkenskapsår från måndag vecka 17 och ett år framåt. Timmarna jag tränat i dokumentet ovan är inte exakt jämförbart med vad jag egentligen tränat per år då vissa saker såsom uppvärmningar och nedvärmningar från tävlingar inte alltid blir registrerade, även styrka har inte kommit med. Men jag har blivit lite bättre på att registrera allt mer i Garmin Connect. Så att skriva som i rubriken att jag aldrig tränat så mycket kanske är en sanning med modifikation. 
Rekordet sett till antal timmar är från året 2016-2017 när jag samlade in 706 timmar. Detta träningsåret har jag på årets första 36 veckor fått in 525 timmar, så kring 700 timmar är inte omöjligt ändå. Nu är inte timmarna allt, men visst ger en ökad totalmängd ändå resultat om man ser till att fylla timmarna med vettiga saker och sköter det mesta runt omkring. 
_____

Igår firade jag nyår i ensam majestät hemma i soffan. Det starkaste jag drack under gårdagen var Cola Zero. Eller möjligen min koffeinberikade sportdryck från watt under träningstävlingen. Tragiskt ändå att sitta hemma ensam. Dock var jag inte alltför nere av det som jag hade varit för något år sedan. Numer har jag ju min kära Alfons, som betyder mycket för mig. Hade dock inte varit fel att träffa någon vettig. Men det lär väl inte inträffa. 
Idag ska jag fira in det nya året med ett lätt skatepass på Lugnet. Jag tror ändå att jag har mindre huvudvärk än majoriteten av befolkningen, dock med mer träningsvärk i överkroppen. 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here