Sex timmar närmare målet

Det har diagonalats dessa dagar alltså!

Tjena!

Ytterligare en dårskapsdag avhandlad. Kalaset började med 5 timmar och 15 minuter (70,9 kilometer) klassiskt i Bergebo. Utan ett enda stopp. Skinsskidorna fick vara vapnet även idag.

Kroppen kändes helt okej, men av någon anledning var jag rejält törstig redan efter en halvtimme in i passet. Jag fick ransonera rejält på den liter med dricka jag hade med mig i bältet. Men det gick vägen till slut!

Jag klämde in tio diagonalimpulser även detta pass, mest för att bryta av det monotona arbetet med något annat.

När skidåkningen äntligen var klar så blev det dags för:

Fin kvällslunk i Hoka Clifton. Coxa-bältet är på bara för att ha någonstans att stoppa telefonen.

En fin löprunda på 40,07 minuter och 9,67 kilometer. Det gav ett fint kilometersnitt på 4,09 min/km. Inte illa pinkat. Känns ändå som att jag är i en okej form rent allmänt. Även löpmässigt. Konstigt vore väl annat med denna sjuka träningsmängd:

En sjukare träningsperiod

Det har brutits barriärer dessa dagar, minst sagt. Jag inser såklart att det inte är helt normalt. Men jag får ett fint mål att jobba emot och en bra mängd med mycket skidåkning. Dessutom blir det något annat för kropp och knopp när jag nu kör helkroppsträning med skate och klassiskt, samt endast distanspass. Kanske kan ge något, vem vet!?

Det sista i träningsväg för denna dag blev TRX-styrka. Imorgon släpps en ny vlogg, jag ska jobba och det blir också en välförtjänt vilodag.

Related Articles

40 ÅR + NY CYKEL på ingång!

Idag den 28:e maj när denna vlogg släpps för alla så fyller jag 40 år, fy fan! Skicka ett litet swish-stöd som plåster på...

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here