Sex timmar närmare målet

Det har diagonalats dessa dagar alltså!

Tjena!

Ytterligare en dårskapsdag avhandlad. Kalaset började med 5 timmar och 15 minuter (70,9 kilometer) klassiskt i Bergebo. Utan ett enda stopp. Skinsskidorna fick vara vapnet även idag.

Kroppen kändes helt okej, men av någon anledning var jag rejält törstig redan efter en halvtimme in i passet. Jag fick ransonera rejält på den liter med dricka jag hade med mig i bältet. Men det gick vägen till slut!

Jag klämde in tio diagonalimpulser även detta pass, mest för att bryta av det monotona arbetet med något annat.

När skidåkningen äntligen var klar så blev det dags för:

Fin kvällslunk i Hoka Clifton. Coxa-bältet är på bara för att ha någonstans att stoppa telefonen.

En fin löprunda på 40,07 minuter och 9,67 kilometer. Det gav ett fint kilometersnitt på 4,09 min/km. Inte illa pinkat. Känns ändå som att jag är i en okej form rent allmänt. Även löpmässigt. Konstigt vore väl annat med denna sjuka träningsmängd:

En sjukare träningsperiod

Det har brutits barriärer dessa dagar, minst sagt. Jag inser såklart att det inte är helt normalt. Men jag får ett fint mål att jobba emot och en bra mängd med mycket skidåkning. Dessutom blir det något annat för kropp och knopp när jag nu kör helkroppsträning med skate och klassiskt, samt endast distanspass. Kanske kan ge något, vem vet!?

Det sista i träningsväg för denna dag blev TRX-styrka. Imorgon släpps en ny vlogg, jag ska jobba och det blir också en välförtjänt vilodag.

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here