En ny långskate

Blåsigt i Borlänge-fjällen idag

Tjena!

Veckans träning är nu lagd till handlingarna. Det hela landade på 26 h 40 min och 372,2 kilometer. Skapligt mastig vecka som bara bestått av skidåkning, löpning och styrketräning.

Dagens träning blev ett nytt längre skatepass på 4 h 10 min och 64,5 kilometer i Bergebo. Jag körde som jag brukar tio impulser, annars lugnt.

Idag var jag seg till en början. Inte så konstigt kanske med tanke på träningen i veckan och dessutom med ytterligare en natt med sämre sömn. Men allt eftersom att timmarna passerade så blev jag piggare och piggare.

Det var riktigt varmt på slutet, nästan läge för shorts, både idag och igår åkte jag utan handskar också. Men trots det så finns det en del snö kvar än så länge, det kan behövas då jag idag har två veckor på mig att beta av 23 h 10 min, vilket fattas till 800 timmar.

 

Related Articles

40 ÅR + NY CYKEL på ingång!

Idag den 28:e maj när denna vlogg släpps för alla så fyller jag 40 år, fy fan! Skicka ett litet swish-stöd som plåster på...

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here