En ny långskate

Blåsigt i Borlänge-fjällen idag

Tjena!

Veckans träning är nu lagd till handlingarna. Det hela landade på 26 h 40 min och 372,2 kilometer. Skapligt mastig vecka som bara bestått av skidåkning, löpning och styrketräning.

Dagens träning blev ett nytt längre skatepass på 4 h 10 min och 64,5 kilometer i Bergebo. Jag körde som jag brukar tio impulser, annars lugnt.

Idag var jag seg till en början. Inte så konstigt kanske med tanke på träningen i veckan och dessutom med ytterligare en natt med sämre sömn. Men allt eftersom att timmarna passerade så blev jag piggare och piggare.

Det var riktigt varmt på slutet, nästan läge för shorts, både idag och igår åkte jag utan handskar också. Men trots det så finns det en del snö kvar än så länge, det kan behövas då jag idag har två veckor på mig att beta av 23 h 10 min, vilket fattas till 800 timmar.

 

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here