Strax norr om sex timmar träning idag!

Spritter i hela kroppen på att få komma iväg på dagens timjakt!

Tjena!

Vi bygger på gårdagens fina timhysteri med ett nytt idag. Kunde aldrig somna inatt, så det blev än en gång en sen start. Men vad gör väl det när man både är ledig och barnfri!?

Jag begav mig till Bergebo återigen, efter att först inhandlat sötsaker till vätskebältet för att hålla ångan och motivationen uppe, samt hjulen i rullning. Det var klassisk skidåkning med mina skins som stod på agendan.

Passet rullade på och jag hade aldrig några egentliga svackor, ej heller något dåligt humör. Tiden gick rätt snabbt, kroppen kändes pigg och målet på 800 timmar känns allt mer nåbart.

Efter 2 h 45 min åkta så var det dags för impulser. Idag, precis som igår så körde jag fram och tillbaka för att beta av dessa. Igår på flacken och idag uppför en backe. Tio stycken med diagonalåkning blev det. Därefter tog jag min första av två medhavda dammsugare.

Med timmen kvar så tog jag min andra dammsugare och strax därefter blev jag erbjuden en Mora Nisse-shot och en starköl av ett trevlig påhejande gäng. Tackade tyvärr nej till erbjudandet då jag ju har min karaktär att tänka på. Men det var lockande måste jag säga.

Jag klev av spåret efter 5 h 10 min och 71,8 kilometer inkasserade. Inte ett enda stopp blev det. Jag var kissnödig från timme två…

När jag kommit hem så bytte jag till torra strumpor, satte på mig mina löpskor och drog ut på ett segervarv löpning. Det blev 40 minuter och 9,4 kilometer (4,16 min/km). Även här helt utan stopp. Benen kändes förvånansvärt lätta!

Som avslutning på denna träningsdag blev det bål-/stabilitet-styrka.

Denna vecka är jag nu uppe i 22 h 05 min och 307,7 kilometer, med en dag kvar. 27 h 30 min kvar till målet! Det kommer en vlogg med denna timhets också, så ni vet!

Related Articles

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

Springer ett maraton, i skogen

Tjena! Veckans sista pass är avklarat. En vecka som landade på stabila 24 timmar och 5 minuter. Idag blev det ännu ett längre löppass i skogen,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here