3 h klassiskt + 75 min löp + styrka

Påskkärring på väg till Blåkulla

Hej!

Fin dag träningsmässigt idag vill jag lova er. Det började med 3 h 05 minuter och 38,1 kilometer klassiskt i Bergebo. Körde återigen på mina skinsskidor. Det hade snöat igår, vilket gjort det riktigt tungfört, men nysnön gjorde gott åt fästet på mina skidor i alla fall, alltid något. Jag passade på att köra tio stycken diagonalimpulser under passets gång.

 

Dagens andra pass blev mitt första löppass utomhus på väldigt länge. Jag passade på att inviga mina nya Hoka Speedgoat 5 GTX Ice, som jag längtat efter Hoka-skor med metalldubb och dom infriade verkligen mina förväntningar! Lika sköna som vanliga speedgoat, med drömfäste överallt, hur grymt som helst!

Jag sprang en del asfalt i början och på slutet. I mitten tog jag mig via isiga och snöiga grusvägar upp på Tjärnaberget. En riktigt fin löptur på 75 minuter och 14,4 kilometer.

Som avslutning på dagen körde jag min variant på maxstyrka här hemma.

Imorgon väntar nya dårskaper, under 40 timmar kvar till målet nu. Tack för idag!

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here