3 h klassiskt + 75 min löp + styrka

Påskkärring på väg till Blåkulla

Hej!

Fin dag träningsmässigt idag vill jag lova er. Det började med 3 h 05 minuter och 38,1 kilometer klassiskt i Bergebo. Körde återigen på mina skinsskidor. Det hade snöat igår, vilket gjort det riktigt tungfört, men nysnön gjorde gott åt fästet på mina skidor i alla fall, alltid något. Jag passade på att köra tio stycken diagonalimpulser under passets gång.

 

Dagens andra pass blev mitt första löppass utomhus på väldigt länge. Jag passade på att inviga mina nya Hoka Speedgoat 5 GTX Ice, som jag längtat efter Hoka-skor med metalldubb och dom infriade verkligen mina förväntningar! Lika sköna som vanliga speedgoat, med drömfäste överallt, hur grymt som helst!

Jag sprang en del asfalt i början och på slutet. I mitten tog jag mig via isiga och snöiga grusvägar upp på Tjärnaberget. En riktigt fin löptur på 75 minuter och 14,4 kilometer.

Som avslutning på dagen körde jag min variant på maxstyrka här hemma.

Imorgon väntar nya dårskaper, under 40 timmar kvar till målet nu. Tack för idag!

Related Articles

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

Springer ett maraton, i skogen

Tjena! Veckans sista pass är avklarat. En vecka som landade på stabila 24 timmar och 5 minuter. Idag blev det ännu ett längre löppass i skogen,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here