Hetsen är igång – 4h 15 min

Hej!

Ett av veckans många planerade dårpass är avklarade nu. Jag tänker passa på att gneta järnet denna vecka då det fortsatt finns snö och då jag är ledig en del. Skönt att bli klar med detta dårprojekt på 50 timmars träning  på tre veckor, för att nå den mäktiga totalsiffran om 800 träningstimmar på ett år. Jag har gett mig själv fri tillgång till att köpa godis och godsaker, som en form av motivation.

Idag blev det ett halvhjärtat försök till intervaller mitt i passet. Men det gick så tungt och det blåste så mycket så det blev inte några bra tider och ingen hög puls heller. Men jag fick ta i åtminstone. Intervallerna jag körde var 10 x 6 minuter (2 minuter vila).

Givetvis kallnade det en aning när jag var klar och det började gå lite lättare i spåren. Så kan det vara ibland. Jag lyckades få in 4 h 15 min och 62,1 kilometer stakning i alla fall. Dessutom blev det en liten del av mitt gluteus-styrkepass här hemma efteråt. Tänker köra lättare varianter av styrkan nu under denna vecka, troligen blir det endast lugna distanspass resten av dagarna också.

Nu gäller det att få mina pjäxor torra inför morgondagens dårskaper! 43 h 55 min kvar..

Related Articles

Träningsårets första Vasalopp – Fan vad fel jag hade!

  - Äntligen en vecka med rejäla pass och med en volym på över 20 timmar. Det är man inte bortskämd med! - Fin cykeltur med...

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here