Sista dagen på tvålaxnio

God morgon kära vänner!
Idag är sista dagen på 2009, hur känns det? Personligen tycker jag att det är alldeles för mycket hysteri kring alla dessa ”jöniga” högtidsdagar som råder. Men men, det är var och ens val hur man gör.
Idag ska jag åka ett lugnt klassiskt skidpass på 1-2 timmar. Ska bli skönt att bara glida omkring på skidorna. Det blir ett rent återhämtningspass, mina vader är tämligen fina idag efter gårdagens ”brutala” löppass.
Mot kvällningen ska jag med en kompis till en annan vän i Borlänge på middag och lätt nyårsfirande, men det blir en lugn tillställning. Jag ska ju köra intervaller imorgon igen. Så det gäller att vara fräsch.
Fan, jag har haft en skum känsla i ena näsborren i två dagar nu. Halvtäppt och sen ganska så ont i hela ”näsgången” eller vad det kallas. Har sprutat med renässans som en tok, troligen är det den extrema kylan som ställt till det. Men förhoppningsvis ska det inte vara någon fara.
Nej nu ska jag äta lite frulle, ta det lite lugnt, sedan byta om och träna.
Vi hörs efter det!
https://adamsteen.se/
Previous articleGivande pass
Next articleDaxxx

Related Articles

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

90 km och lite till

Tjena! Ja, som vanligt tog det sin tid för mig att komma ut på träning. Men vad gör väl det om hundra år?! Dagen till ära...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here