Sista löp- och nyckelpasset inför Lidingö: 30 km löp

Tjenare alla lunchglada!

Jag har nu det sista löp- och nyckelpasset inför Lidingöloppet i box. Oron inför passet var mest om mitt knä skulle hålla, eller om jag ens skulle klara av att springa. Men det gick bra, över förväntan. Visst kändes det, men värst i början och aldrig värre än då. Sjukt skönt, jag kunde hålla skaplig fart också, utan att det gjorde ont och kroppen kändes helt okej. Nu väntar en vecka med endast stakning och inte alltför hårt. Tanken var först att få till ett löppass även nästa vecka, men jag reviderar den planen med tanke på knäet. 
Det blev en fin tur,

Siffrorna för passet blev: 3,00,01 timmar, 30,77 kilometer, 132 snittpuls, 148 maxpuls, 775 höjdmeter och 5,51 min/km snittfart.

Det var många ute i skogen idag, eller åtminstone mer än brukligt. Jag såg ett gäng med personer som skötte om lederna, mycket uppskattat! Dessutom så såg jag en jägare och två löpare. Folktätt i skogarna med andra ord. 
Nu hemkommen från träningen så har jag stretchat, ätit omelett, smort in knäet med voltaren och nu strax väntar en liten promenad. Perfekt lördag!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here