Skaplig fart i löpningen idag!

Först en timme själv

Och sen med på Alfons cykelträning

Tjena!

Medlemmar på min youtube-kanal kan se en vlogg sedan igår kväll! Ni andra får se den imorgon.

Trots katastrofalt lite sömn inatt och en ganska sliten kropp lyckades jag ändå springa helt okej idag. Jag tog ett par äldre carbon-skor från Hoka och gav mig av i runkvädret (kallt, blåsigt och regn om vartannat) för att ta mig runt Bysjörundan.

Tyckte det sved lite oroväckande i benen under den första halvkilometern, kollade på klockan efter cirka en kilometer och såg att den gick på under fyra minuter i motvinden, brukar annars ha 4,10-4,20 på första kilometern denna vändan. Därefter släppte det en aning och rullade på utan större bekymmer.

Det landade på en timme prick och 15,52 kilometer, vilket ger ett kilometersnitt om 3,52. Här är alla splittar:

Alla under fyra idag, inte illa!

Efter det så var det Alfons tur att träna cykel och jag sprang som vanligt med. Där fick jag ihop 40 nya minuter och 7,3 kilometer.

Imorgon väntar det äntligen en vilodag!

Related Articles

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

En liten cykeltur

Hallå i stugorna! Tröttheten håller i sig och jag är fortsatt seg. HRV-värdet på klockan varnade för lågt värde imorse, första gången på flera månader....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here