Snart klar i Oslo för denna gång

Jahapp, godmorgon då. Morgonpigg som vanligt. Nu väntar strax det sista passet här i Oslo innan vi färdas vidare mot nya mål. Kämpa på!

Har vaknat dom två senaste nätterna av att mitt löparknä på vänster ben värker som satan. Det är alltså senan på utsidan som löper över knäet som är spänd. Hade problem med det i min ungdom under två säsonger. Denna gång är det på samma sida som jag har ont i ryggen. Kanske något samband? Dock så funkar det bra att åka rullskidor, som tur är! 
https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

2 COMMENTS

  1. Låter som du har samma skit som jag lider av. Har haft löparknä + ont o ländryggen och höften. Har av och till haft problem med smyghugg vid stakning. Fick tipset av en sjukgymnast att köra djupa utfallssteg med knäsväng. Lägg upp bakre benet på något lite högre än en stol. Gå ned till 90 grader. Sväng knäet utåt så långt det går utan att innerdelen av foten lättar från golvet. Håll kvar i ytterläge 3-5s. Rotera in igen. Rotera ut och håll kvar i 3-5s. Rotera in och res dig upp. Jag som är klen klarar bara 5 sådana är repetitioner. Brukar köra 3 set. Tycker den här övningen får hela skiten att slappna av och jag har blivit klart bättre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here